Jump to content


Kgulatu

Member Since 16 Feb 2011
Offline Last Active Apr 13 2014 10:34 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Dau la schimb un cont Steam cu Cs Source si altele !

28 August 2012 - 11:05 AM

defapt e

de fapt e:

de fapt


In Topic: Pareri noul Update Valve ?

19 August 2012 - 11:03 AM

De ce vrei sa fii mereu una dintre fetele care intareste regula (desi nu prea sunt de acord cu ea, dar sunt oameni si oameni) ce sustine ca femeile nu au ce cauta in niciun domeniu ce vizeaza aspecte tehnice ? Gresesti in majoritatea mesajelor pe care le postezi, dar macar de-ar fi asta singura problema. Nu esti informata suficient incat sa fii atat de sigura pe tine.

Update-ul de care vorbesti a fost realizat, iar in privinta redirect-urilor ce inca afiseaza nr. de jucatori fake, eu zic sa o lasam ca pe o enigma, din mai multe motive.

In Topic: Pareri noul Update Valve ?

16 August 2012 - 02:47 PM

Din ce am testat, apare in lista serverelor doar numarul jucatorilor autentificati cu Steam, astfel incat, cu optiunea "Has users playing" redirect-urile dispar in totalitate.

Moment de fericire pentru multi jucatori si pentru detinatorii de servere adevarate.

In Topic: Dproto 0.9.179 + Flood FIX

09 August 2012 - 10:46 PM

47 e total iesit din schema, versiunea curenta de dproto este tot pentru protocol 48, numai ca script-ul din link-urile respective analizeaza gresit acest aspect.

Desi este trist pentru Valve, dproto face mai mult decat permiterea conectarii non-steam. Chiar si Steam Only, esti constrans sa-l utilizezi.

In Topic: Cerere Plugin!

30 July 2012 - 04:47 PM

Nu am folosit valoarea 100 in post-ul meu, m-am exprimat in general. Inainte de toate, updaterate-ul nu este atins la maxim chiar datorita felului in care au fost scrise script-urile, nici macar nu mai vine vorba de conexiune.

Nu am spus nimic de conexiune ideala, ci de egalitate (fiind vorba de un raport matematic, iar prin ideal ma refeream la nivelul interpolarii generate pentru a compensa pachetele lipsa in cazul in care solicitarea este mai mare). Cand vorbeam de calitate / performanta / conexiune am utilizat termenul "optim" - e cu totul altceva.

Ping-ul poate fi constant (daca ne referim la timpul de raspuns dintre doua unitati), insa latenta pe care o vezi in tabela de scor nu, deoarece este influentata de mai multi factori, nu doar de conexiune, deci sansele ca ea sa relativizeze sunt mai mari.

Nu inteleg de ce ai impresia ca ai fost atat de edificator incat sa-ti permiti sa inchei. Din primul post adresat mie ai deplasat discutia de la nivel tehnic tinand neaparat sa ma ironizezi avand ca fundament faptul ca ai interpretat gresit intentiile mele (deci ar trebui sa-ti retragi cuvintele si sa inaintezi niste scuze dupa parerea mea). Ideea mea era simpla si cred ca m-am exprimat clar, spunand cu ce sunt de acord si cu ce nu, fiind usor sarcastic, dar fara sa ma iau de tine ca persoana, ci doar de lucrurile pe care le-ai postat. In momentul in care intri in detalii tehnice e bine sa stii despre ce vorbesti, pentru ca nu toti sunt "epave" si garantez ca cel putin 2 oameni de aici cunosc lucrurile astea mai bine decat tine. Nu poate fi decat ironic faptul ca expui niste lucruri incomplete sau false cu atata certitudine in fata unor oameni care si-au pierdut probabil foarte multe nopti informandu-se, aplicand in practica, citind si intelegand chiar parti de cod din engine pentru a intelege fenomele despre care discutam. Prezentarea ta initiala putea fi limitata la informatii succinte si clare; in momentul in care intri in detalii, ar trebui sa poti comenta pana la capat, iar daca faci asta e indicat sa nu scrii din amintiri.

Scopul meu era sa nu mai faci in mod indirect prosti pe cei care stiu mai bine si citesc ce scrii tu, iar in al doilea rand, sa nu ti se mai acorde creditul de omniscienta pentru niste informatii incomplete sau false.

Probabil am nevoie de un psiholog pentru ca nu stiu ce naiba caut aici. Niste reguli care sa previna / atentioneze / pedeapseasca injuriile ar fi bine venite, pentru ca altfel discutiile vor fi purtate doar intre analfabeti sau intre membri neavizati, cand tema discutiei corespunde sectiunii "Counter-Strike". E incorect sa fiu facut prost de cineva doar pentru ca poate sa scrie asta, dar nu sa o si demonstreze. Ce-i drept, ador discutiile in contradictoriu atunci cand am cu cine, dar nu e cazul...

Daca ti-am stricat reputatia pe aici imi pare rau, probabil doar de aceea sunt "prost" acum. Si stiu ca nu ai atat caracter incat sa-ti ceri scuze, mi-am asumat inainte sa scriu mesajul.