Jump to content


Lulu

Member Since 15 Feb 2011
Offline Last Active Oct 21 2017 04:01 PM
-----

Topics I've Started

Demo jucator

18 August 2011 - 02:50 AM

Nu stiu daca asta e cea mai buna optiune postand pe acest forum dar sunt foarte confuz. Va rog mult luati acest demo si spuneti daca voua vi se pare ceva suspect.
Vedeti ca in acea arhiva este si modelu de la parasuta ca pe serverul unde sunt eu admin e si parasuta si nu merge sa vedeti demoul daca nu aveti acel model in foldaru cstrike/models.

Multumesc frumos, va rog nu faceti off-topic doar spuneti daca e curat sau nu, si daca nu dece.

descarca

Steam virus alert

22 February 2011 - 10:35 PM

Buna ziua, astazi pe la ora 14 ma contactat o persoana sa imi zica ca nu poate porni steam-ul dupa ce am intrat la el in calculator am vazut ca antivirusul detecta steam.exe ca virus(trojan), prima am zis ca poate a luat el un steam gresit, am descarcat steam dupa site oficial l-am instalat totul bine si frumos si-a facut update si cand sa porneasca poc, antivirusul iara la detectat ca trojan am zis ca problema poate e de la antivirus poate so fi bulit, nu imi venea sa cred ca steam-ul poate fi virusat si i-am zis sa instaleze un alt antivirus el avand "avira"
Acum seara o alta persoana tot la fel ma contactat sa imi spuna ca si lui ii detecteaza steam.exe ca virus(trojan) el avand antivirusul "avast"

Eu in acest moment ca antivirus am tot avast si imi merge steam-ul fara probleme..
Chiar nu inteleg ce se intamplat, chiar sa virusat steam?:))

Pentru Krond

19 February 2011 - 04:16 PM

Cateva bannere: (vor mai urma)

Rezolutie: 230 x 130
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

problema server usp

17 February 2011 - 04:35 PM

Buna ziua, dupa cum stiti si pe vechiul forum am postat ca am probleme cu pluginu "ADMIN FREE LOOK", eu in acest moment pe serverul usp(89.44.246.191) folosim .dll (adminfreelook_amxx.dll) in loc de pluginu (admin_freelook.amxx) deoarece am remarcat ca sunt unele probleme cu acest plugin spre exemplu:
Daca eu ca T mor din cauza ca explodeaza bomba si ramane CT in viata isi da restart la runda.
Daca pe server sunt 2 jucatori, 1 T altu CT si ma omoara CT isi da restart la runda.
Precizez faptul ca acest lucru nu se intampla frecvent, sunt unele momente in care isi da rr.

Ce am scris mai sus chiar astazi am sesizat pe propriul server (ADDDONS STANDARD + PLUGINU ADMIN FREE LOOK) (hostat pe windows xp sp3).
Am nevoie de acest plugin deoarece se intampla sa intre jucatori cu wall, aim iar adminii trebui sa faca demo/poze...iar daca acel admin e la echipa adversa nu poate sa se uite pe el.

Daca nu voi gasi nici o solutie inseamna ca o sa apelez la optiunea:
mp_forcechasecam "0"
(totusi nu s-ar putea face un plugin care sa seteze pentru admini mp_forcechasecam "0" iar pentru simpli jucatori mp_forcechasecam "1" ?!)

Va multumesc! si anunt de acum ca orce problema intampinata pe serverul usp voi posta aici, rog ca acest topic sa nu fie inchis ms.