Salutari.
Am vazut ca in parametrii serverului este linia "-nobots", care, presupun e setata de KROND.
In mod evident, parametrul acesta nu-mi permite sa activez botii pe server (detin un server de CS:GO de 32 sloturi pe KROND).
As vrea sa discutam un pic pe tema asta, sa inteleg mai bine de ce ati pus acest parametru. Botii pe CS:GO sunt rulati direct din engine, nu din vreun plug-in, ca in cazul CS 1.6. Asta permite ca botii sa nu ocupe slot. De exemplu, daca am 1 jucator pe server si 10 boti, serverul va aparea ca 1/32. Inteleg ca exista teama ca serverele sa fie banate pe GameTracker, asa ca am discutat si cu ei, pe aceeasi tema, iar raspunsul lor a fost cat se poate de clar: daca botii nu apar in statistica gametracker, nu e absolut nicio problema si niciun risc de a primi ban.
Iata conversatia intre mine si Burn, administratorul Gametracker, aici: http://www.gametrack...6265#post386265
In plus, toate serverele oficial VALVE (cele pe care se intra prin "Play with Friends" si care permit cresterea rankului) ruleaza boti, atunci cand nu sunt suficienti playeri pentru a completa echipele.
Cum spuneam, inteleg ca au fost probleme cu Gametracker legate de serverele de CS 1.6 care rulau boti. Dar CS:GO e cu totul alta poveste si nu mai este cazul pentru asa ceva, iar dovada este mai sus.
Ce parere aveti pe subiectul acesta?
Multumesc!
Giugy
Edited by Giugerty_Mic, 02 October 2015 - 03:27 PM.