Jump to content


Photo

CsBlackDevil Community


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bleahhh

Bleahhh

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 9 posts
 • Locationdamn

Posted 12 July 2013 - 11:10 AM

CSBD Community

Comunitatea CsBlackDevil, o lume virtuala in continua dezvoltare in lumea gamingului, cu un potential foarte ridicat, unde cei care ni se alatura nu vor iesii decat legende. Comunitatea CsBlackDevil numara peste 15.000 de membrii in continua extindere, care provin din diferite colturi ale lumii. Din acest motiv ne putem considera in consecinta, o comunitate internationala unde membrii au ocazia sa se cunoasca si sa interactioneze intre ei.

Din comunitatea noastra fac parte diferite servere Counter Strike 1.6 oficiale si afiliate care de asemenea sunt listate in gametracker. Va oferim o gama larga de servere CS 1.6 si moduri precum ar fi: classic, respawn, zombie si furien. Suntem in continua cautare de servere care sa ni se alature ca si servere afiliate dar si cei care sunt in cautarea achizitionarii unui server nou, acesta fiind considerat oficial din start, primesc suportul necesar din partea noastra.

De asemenea va punem la dispozitie o sectiune pe forumul comunitatii unde aveti drepturi depline de moderare. Echipa noastra de administratori va este disponibila in caz de urgenta si veti primii mereu ajutorul cautat. Un forum modern in care se discuta diverse subiecte de natura jocurilor, lifestyle, media, tehnologie, fashion nu lipsesc bineinteles nici campionatele intre jucatorii cei mai buni si bineinteles comunicarea de ultima generatie prin intermediul teamspeak3.

De asemenea, serverele comunitatii noastre se afla mereu in top 10 pe gametracker, fiind considerate printre cele mai bune servere Counter Strike din lume.
A face parte dintr-o comunitate inseamna a apartine de un grup unde serverul pe care il aveti va devenii cunoscut mai repede decat daca ati alege sa nu colaborati cu nimeni.

In comunitatea noastra respectul este reciproc iar problemele se solutioneaza intr-o maniera amiabila. Dorim sa ne pastram o imagine cat mai integra in lumea gamingului, din acest motiv punem foarte mare accent pe seriozitatea oamenilor care ni se alatura. Cei care doresc sa faca parte din comunitate, trebuie sa respecte anumite reguli de ordine interioara, acestea fiind valabile pentru intreaga comunitate. Regulile au fost create pentru a evita anumite probleme, conflicte si neintelegeri care pot provenii intre servere sau cu site-uri externe precum : gametracker.

In colaborare cu Krond Solutions S.R.L.. partenerii nostri oficiali, va punem la dispozitie oferta Krond Premium – CsBlackDevil. Prin aceasta oferta puteti achizitiona servere Counter Strike 1.6. Mai multe detalii gasiti pe forumul nostru.

SERVERE PUBLICE:
Counter-Strike 1.6 [Oficiali]
Counter-Strike 1.6 [Afiliati]
Posted Image


 • 0

#2 KENZO.

KENZO.

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 1 posts
 • LocationTimisoara.

Posted 03 July 2014 - 03:52 PM

CsBlackDevil dispune si de un server de CS:GO.

Mai multe detalii pe forum / sectiunea CS:GO. [ Server in curs de popul*re. ]


 • 0
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users